Medicover Egészségcsomag

Online rendelés

Személyes adatok

Icon

Szolgáltatásra jogosult közeli hozzátartozók

Szolgáltatás igénybevételére jogosult közeli hozzátartozók1

Szolgáltatásra jogosult jelölése esetében nincs korhatár, Medicover Egészségcsomag igénylése azonban csak 2 éves kortól lehetséges, felső korhatár egyik esetben sincs. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szolgáltatásra jogosultak részére külön-külön csomag megrendelése szükséges.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben korábban nem online felületünkön adott meg szolgáltatásra jogosultat és részükre szeretne Egészségcsomagot igényelni, az adatokat kérjük adja meg ismét.

Ezúton nyilatkozom, hogy az alábbi hozzátartozóim jogosultak az egyéni számlám terhére pénztári szolgáltatást igénybe venni, részükre kívánok Egészségcsomagot igényelni:

Icon

Hozzátartozói jelleg1

1 A vonatkozó jogszabályok alapján szolgáltatásra jogosult a tag rendelkezése szerint kizárólag közeli hozzátartozó, azaz a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és neveltgyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér és az élettárs lehet. Amennyiben korábban nem adta meg a családtagját a Medicover Egészségpénztárban szolgáltatásra jogosultként, itt az alábbiakban lehetősége nyílik rá.

Adatok összegzése

Kérjük tekintse át a most megadott adatokat a véglegesítés előtt, szükség esetén javítsa azokat.

Személyes adatok

Icon